Julkaistu 28.10.2016, viimeksi päivitetty 28.2.2019

Tunteja myydään irtovuoroina, ei vakivuoroiksi. Varaajan on oltava HSKH:n jäsen. Varaus maksetaan heti, kun varaus on vahvistettu ja kuitti toimitetaan varaussähköpostiin. Irtotunteja ei saa myydä eteenpäin niin, että jäsenvaraaja ei olisi lainkaan läsnä varaamallaan tunnilla. HSKH-hintaan ostetut irtotunnit on tarkoitettu vain jäsenten harjoittelukäyttöön, ei ammatinharjoittamiseen.


Mikäli koira tai ohjaaja sairastuu saa varatun/maksetun vuoron siirtää kerran. Tästä tulee tehdä välittömästi ilmoitus sekä alla näkyvään s-postiosoitteeseen että txt nroon 0503872889, kuitenkin viimeistään 24h ennen varausta. Tämän jälkeen vuoroa ei ole mahdollista siirtää.

Hinnat 6.5.2019 asti

Prime Time: arkisin klo 17-22 50 €/tunti
Muut ajat arkisin ja lauantaisin kaikki ajat 30 €/tunti
Sunnuntaina kaikki ajat 40 €/tunti

Voit varata vain kokonaisia tunteja!

Varaa tuntisi näin

Lähetä varauksesi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lähetä seuraavaan viikon varaus viimeistään kuluvan viikon maanantaina klo 12.00 mennessä. Tuntivarauksia ei hoideta muiden kanavien kautta.

Muistaa laittaa mukaan varaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä hallivarauksen päivämäärä, kenttätoive ja kellonaika.

Hallin ajantasaisen varaustilanteen näet hallin varauskalenterista:
http://www.ojanko.fi/kalenteri/paiva

Maksutiedot varaukseen saat sähköpostiisi, kun varaus on vahvistettu. Varaukset näkyvät hallin varauskalenterissa HSKH:n varauksina.

Hallivarauksia hoitaa HSKH:n hallituksessa Katja Kuusela. Tiedustelut ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.