Tervetuloa HSKH:n elokisoihin Vantaan Ojankoon
 
 
Kisapaikka 
HSKHn ulkokenttä (kivituhka), Pitkäsuonkuja 6, Vantaa. Kilpailut käydään kahdella kentällä. 
 
Tuomarit 
Mika Kangas ja Arto Laitinen

La 15.8.2020 3 x 3-luokka
A agility
B hyppy
C agility   
 
Su 16.8.2020 3 x 1-ja 2-luokka
D agility
E hyppy
F agility
 
Seuraa tiedotusta
Kisat Facebookissa

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 9.8.2020 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€. HSKH:ta edustavat 10€/startti. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39€ ja HSKH:n edustajalle 30€.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä käyvät maksuna Smartum, Virikekulttuuri, Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
Mittaustodistus
Jos koirallasi ei ole mittaustodistusta, ilmoittaudu mitattavaksi oheisella Sagin ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/LATtwMnZdhfUdSnj8. Ilmoittautumisaika päättyy samaan aikaan kuin kisaan ilmoittautuminen ja ainoastaan etukäteen ilmoitetut koirat mitataan. Mittauksia tehdään vain sunnuntaina, tarkempi aikataulu kisakirjeessä. Jos koirasi mitataan ensimmäistä kertaa, veloitetaan Sagin mittausmaksu 10€.
 
Ajo-ohjeet kisapaikalle 
HSKHn ulkokenttä, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa, Ajo-ohje
Jos tulet Kehä III:sta lännestä, valitse liittymä 52 "Länsimäki/Vaarala". Ensimmäisessä liikenneympyrässä käänny vasemmalle ja aja Kehä III:n ali. Toisessa liikenneympyrässä aja suoraan Pitkäsuonkujalle. Seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
Jos tulet Kehä III:sta idästä, valitse liittymä 53 "Länsimäki/Vaarala" ja pysy oikealla kunnes saavut liikenneympyrään. Käänny liikenneympyrästä vasemmalle Pitkäsuonkujalle. Seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
 
Kysyttävää? 
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Numeroliivit
Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Saat kisakirjasi numeroliiviä vastaan. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti: Mari Hansi, Oritie 4 B 15, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 euroa.
 
Poissaolot
Mikäli et pääsekään kisaamaan, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
   
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään.
 
Työntekijät
Ilmoittautumislomake tulossa myöhemmin
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus.

 

Mukana menossa  
 

KCM koivukyla