Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007 Tervetuloa HSKH:n Helmikisoihin 11.2. - 12.2.2023 Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007
  
Tuomarit
Sari Mikkilä & Petteri Kerminen &
Tuomariharjoittelija Eva Kajander tuomaroi sunnuntaina 1-luokan radat Sari Mikkilän valvonnassa.
 
Alustava kisajärkkä:
 
Lauantai 11.2.
agiA - hyppyB - agiC
  • pmaxi/maxi: Sari Mikkilä
  • medi/pmini/mini: Petteri Kerminen
Sunnuntai 12.2.
agiD - hyppyE - agiF
  • 1-luokat: Eva Kajander / Sari Mikkilä
  • 2-luokat: Petteri Kerminen
Kisakirje
Lähtölistat 3-lk
Lähtölistat 1- ja 2-lk
 
Kisapaikka 
Ojanko Areena (Pitkäsuonkuja 6, Vantaa). Ajoreitti koiraurheilukeskuksen alueelle on liikenneympyrästä, viitta "Ojangon Koiraurheilukeskus". Paikalla buffa (maksutapana MobilePay ja kortti).
 

Ilmoittautuminen 
Ilmoittaudu kisaradoille viimeistään sunnuntaina 5.2.2023 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
Osallistumismaksu 
1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€ (eli esim. 3 starttia yht. 39€). HSKH:ta edustavat 10€/startti
Tilinumero: FI86 1504 3007 2001 50
Viite: 11002
Maksuvälineenä käyvät myös Eazybreak, Edenred, ePassi ja Smartum mobiilimaksut (emme vastaanota seteleitä). Ohje löytyy täältä: liikuntaedulla maksaminen.

Mittaus
Jos kisaan osallistuva koirasi tarvitsee mittausta, ilmoita se mitattavaksi tällä lomakkeella ennen kisan ilmoittautumisajan päättymistä: ilmoittautuminen mittaukseen 
- Uuden kisakirjan vahvistamiseen vaadittava mittaus tehdään ennen 1-luokan kisan alkua. Tarkempi aikataulu julkaistaan kisakirjeessä.
- FCI kokoluokan tarkistusmittauksen aikataulu ilmoitetaan lähempänä ko. ajankohtaa. 
- HUOM. Jos koirasi on pikkumaksi ja sen aiempi viimeinen mittaustulos on 47-48 cm (eikä sille ole vahvistettu FCI intermediate kokoluokkaa tai mittaukset ovat sen osalta kesken), koira on PAKKO mitata 1.1.2023 alkaen ensimmäisissä kisoissa mihin se osallistuu, jos se tuomarin puolesta on mahdollista. Tarkemmat tiedot sagin ohjeesta. Jos koiraa ei ole ilmoitettu mittaukseen, ei kisajärjestäjän ole pakko mitata koiraa, jos se ei ole aikataulun mukaan mahdollista. Jos koiraa ei mitata, ei sillä ole kilpailuoikeutta. Näissä tapauksissa kisajäjestäjät eivät ole velvollisia palauttamaan ilmomaksuja. Kisajärjestäjiä on ohjeistettu tarkistamaan kaikkien pikkumaksien kisakirjoista mittaukset.

Numeroliivi
Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidä liivisi puhtaana ja palauta se viimeisen kisaratasi jälkeen. Mikäli unohdat kisoissa palauttaa liivisi, postita se mahdollisimman pian osoitteeseen: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 €.


Poissaolo
Ilmoitathan poissaolosta mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.

Kisakirja
Hanki ja vahvistuta uusi kisakirja, mikäli nykyiseen kisakirjaasi on tehty sinne kuulumattomia merkintöjä (esimerkiksi lisätty itse tuloksia tms.).
Kysyttävää? 
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Seuran talkoilijat
- Ilmoittautuminen kisatöihin: Linkki 
Kisatyöt tehdään kahdessa vuorossa aamu/päivä ja päivä/ilta. Aikataulu vahvistuu kisaviikolla. Lisätiedot osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
- Ilmoittautuminen leipojaksi: Linkki
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksujen palautuslomake. Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Otsikoi viesti nimellä: "HSKH Kisamaksun palautus". Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus. Emme kuitenkaan edellytä poissaolosta lääkärintodistusta, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on kisojen ajankohtana hengitystieinfektion oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita ja/tai päänsärkyä. Tällöin vaihtoehtona kisamaksun korvaamiseksi on starttien siirto seuraaviin kisoihin tai kisamaksun palautus. 


Tulevat agilitykilpailut 2023

Aiemmat agilitykilpailut
Tuloksia ja kuvia: HSKH aiemmat agilitykisat


Mukana menossa