Tervetuloa HSKH:n agilitykisoihin Agria Eläinvakuutus Areenalle Vantaan Ojankoon!
 
Kisapaikka
Agria Eläinvakuutus Areena (entinen Racinel Areena), Pitkäsuonkuja 6, Vantaa. Paikalla buffet (käteinen) ja sisävessat.
 
Tuomarit 
Petteri Kerminen ja Jari Suomalainen
Alustava järjestys: Jari Suomalainen aloittaa lauantaina aamupäivällä ja puolesta välistä päivää jatkaa Petteri Kerminen. Sunnuntaina Petteri Kerminen tuomaroi 1-luokat ja Jari Suomalainen 2-luokat.
 
Lauantaina 17.11.2018
A agilityrata luokat 3
B hyppyrata luokat 3
C agilityrata luokat 3
Alustava järjestys: medi ABC - pmaxi/maxi CBA - pmini/mini ABC
Huom! Lauantaina 17.11. virallisten kisojen jälkeen 3-luokan agiradalla on tarjolla kisanomaista treeniä. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 11.11. Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://goo.gl/forms/9dDDZ1i6IXyx429y2 Samaan aikaan toiselle kentälle rakentuu möllitasoinen hyppyrata, jonne voi myös mennä treenaamaan.

Sunnuntaina 18.11.2018
D agilityrata luokat 1, 2
E agilityrata luokat 1, 2
F hyppyrata luokat 1, 2
Sunnuntaina kisataan ensin 1-luokat kisa kerraallaan pmini/mini - medi - pmaxi/maxi ja sen jälkeen samalla tavalla 2-luokat.
Alustava järjestys: 1-luokassa agiD,hyppyF,agiE ja 2-luokassa agiE,hyppyF,agiD
Huom! Sunnuntaina 18.11. virallisten kisojen jälkeen HSKH:n flyball-tiimi Flying Finns järjestävät epäviralliset agilitykilpailut! Luokkina supermöllit, möllit ja kisaavat. Lisätietoa episten facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/2208492729434732/


Seuraa tiedostusta
Kisat Facebookissa
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 11.11.2018. Ilmoittaudu Sagin uudessa kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
 
Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15 euroa, saman talouden 2. startti jne 12 euroa, HSKH:ta edustavat 10 euroa. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39 euroa ja HSKH:n edustajalle 30 euroa.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä käyvät maksuna Smartum,Virikekulttuuri,Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
 
Ajo-ohjeet kisapaikalle
Agria Eläinvakuutusareena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa, Ajo-ohje
Valitse Kehä III:lla liittymä 52 "Länsimäki/Vaarala" ja seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
 
 
Lisätietoa
Kysyttävää? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 
 
Numeroliivit
Kisoissa käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Saat kisakirjasi numeroliiviä vastaan. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 euroa.
 
 
Poissaolot
Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
 
 
Ensimmäistä kertaa kisaaminen
Jos kisaat ensimmäistä kertaa 1-luokassa ja koirallasi ei ole mittaustodistusta, täytä valmiiksi väliaikaiseen mittaustodistukseen koiran ja omistajan tiedot. Väliainen mittaustodistus löytyy SAGIn sivuilta. Ota täytetty väliaikainen mittaustodistus kisapaikalle mukaan printtinä.
 
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos halua kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta miten lisäys tehdään.
 
Työntekijät
 
Yhteydenotot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Myyntipaikat
Oletko kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
 

Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus.

 

Mukana menossa  
 
 
 
 
 
 
                                
 
                  
 
KCM koivukyla