Tutustu myös HSKH:n toimintaperiaatteisiin, jossa on tietoa mm. talkoovelvoitteesta.

HSKH:n säännöt agilityryhmissä treenaajille

 1. Ryhmässä treenaaminen edellyttää minulta osallistumista HSKH:n toimintaan suorittamalla talkoovelvoite 20 tuntia/vuodessa (velvoitteen voi suorittaa missä tahansa HSKH:n kisoissa/talkoissa/tapahtumissa/oheistöissä, joista kirjataan talkootunteja). Ryhmässä treenaavalla pitää olla myös voimassa oleva agilitylisenssi (A, B tai C)
 2. Edustan virallisissa agilitykilpailuissa HSKH:ta.
 3. Koulutusohjaajallani on oikeus poistaa treeniryhmästä muille vaarallinen koirakko (esim. jos koira käy toisen koiran tai ihmisen kimppuun).
 4. Ilmoitan koulutusohjaajalleni mahdollisista poissaoloista. Jos jään harjoituksista pois toistuvasti (esim. 2-3 kertaa) ilmoittamatta, menetän treenipaikkani.
 5. HSKH:n treeniryhmissä koulutetaan aktiivisesti harjoituksissa käyviä koirakoita. Treeniryhmien koko pyritään pitämään 6-7 koirakossa.
 6. Aktiivisesti kouluttavilla koulutusohjaajilla on oikeus kisata HSKH:n kisoissa maksutta, kuitenkin niin että he osallistuvat myös kisajärjestelyihin (kisapaikalla tai ennakkojärjestelyissä).
 7. Muistan että agility on hauskaa!
 8. Huolehdin koirani riittävästä lämmittelystä ja jäähdyttelystä.
 9. Harjoittelen vain terveen koiran kanssa, jätän myös juoksuiset nartut kotiin.
 10. Annan muille harjoittelurauhan ja pidän koirani hihnassa väliajoilla. Huolehdin, että koirani on kunnolla hallinnassani.
 11. Huolehdin omalta osaltani harjoituskentän siisteydestä mm. korjaamalla koirani jätökset roskiin/ojaan.
 12. Noudatan koulutusohjaajani neuvoja ja autan häntä radanrakentamisessa.
 13. Käsittelen esteitä huolellisesti.
 14. lmoittautumiset HSKH:n järjestämiin tilaisuuksiin, koulutuksiin ja hallitreeneihin ovat sitovia.

?