HSKH:n viralliset vesipelastuskokeet kesällä 2019:

       Aika Paikka Koemuoto Luokat  Ylituomari
  17.06.2019 Sipoo VEPE SOVE, ALO, AVO, VOI KIM GRANHOLM  
  19.06.2019 Sipoo VEPE SOVE, ALO, AVO, VOI SARI RUPONEN  
  10.08.2019 Hyvinkää VEPE SOVE, ALO, AVO, VOI JYRKI HEINO  
  11.08.2019 Hyvinkää VEPE SOVE, ALO, AVO, VOI JYRKI HEINO


Kokeiden ilmoittautumistiedot ovat saatavilla Kennelliiton tapahtumakalenterissa https://omakoira.kennelliitto.fi/tapahtumakalenteri/frmTapahtumakalenteri.aspx

                                                                                   

Kokeesta poisjääminen

Ilmoitathan äkillisestä poisjäännistä sähköpostilla ennen kisapäivää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kisapäivänä tekstiviestillä sinulle lähetetyssä kisakirjeessä mainittuun puhelinnumeroon.

Koemaksujen palautukset: Koemaksu palautetaan hyväksyttävästä syystä poisjäännistä. Hyväksyttäviä syitä ovat: tuomarin jääviys, koiran kiima (osoitetaan vapaamuotoisella juoksutodistuksella), ohjaajan tai koiran sairaus (osoitetaan lääkärin/eläinlääkärin todistuksella, kuolemantapaus lähipiirissä).

 Toimintaohje:

1. Täytä koemaksujen palautuslomake. Kopio tämä omalle koneelle, täytä ja toimita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Linkki lomakkeeseenPalautuslomake

2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Otsikoi viesti nimellä: HSKH Koemaksun palautus.