Rakastaako koirasi uimista? Eikä sinua haittaa, vaikka välillä kastuukin? Silloin vesipelastus eli vepe voi olla juuri teidän laji!

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry:n VEPE-jaos järjestää jäsenilleen lajiin tutustumispäivän Sipoonlahden rannassa sunnuntaina 10.6.2018 alkaen klo 10:00.

Päivän kesto n. 7-8h sisältäen omakustanteisen evästauon. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa. Tutustumispäivän hinta HSKH:n jäsenille 30€.

Vepessä on kyse hauskasta harrastuksesta uimisesta pitäville koirille ja niiden ohjaajille, jotka eivät itsekään pelkää kastumista. Vepe-lajin tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää koirien uimataitoa, opettaa koira toimimaan vedessä ja pelastamaan veden varaan joutunut ihminen.

Huom! Lajia ei suositella alle 20 kg painaville koirille, sillä veneen hinaaminen soutajineen tai ihmisen rantaan pelastaminen on pienelle koiralle mahdoton tehtävä. Tutustumispäivään osallistuvalta koiralta odotetaan myös uimataitoa, sosiaalisuutta vieraita ihmisiä kohtaan ja perustottelevaisuutta. Koiran tulee olla myös rokotettu SKL:n rokotusmääräysten mukaisesti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset VEPE-tutustumispäivään 20.5. mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.