Rally-toko koulutukset

HSKH järjestää kurssimuotoisia Rally-toko -koulutuksia ympäri vuoden kaikentasoisille koirakoille aloittelijoista arvokisoissa kilpaileville. Ajoittain järjestetään yksittäisiä koulutustapahtumia, joissa etusija on kouluttajille.
 
Rally-toko harjoitukset järjestetään ulkokaudella toukokuusta syyskuuhun Ojangon koiraurheilukeskuksen kivituhkapohjaisilla ulkokentillä. Talvikauden harjoitukset järjestetään sisähallissa. Kaikissa koulutuksissa saattaa viereisellä kentällä olla agilityn harjoittelua.
 
Koulutuksiin otetaan vain jäseniä. Ryhmässä treenaaminen edellyttää osallistumista HSKH:n toimintaan suorittamalla talkoovelvoite 20 tuntia/vuodessa (velvoitteen voi suorittaa missä tahansa HSKH:n kisoissa/talkoissa/tapahtumissa/oheistöissä, joista kirjataan talkootunteja). Hakijoita Rally-toko -kursseille on yleensä enemmän kuin kurssipaikkoja, mistä johtuen vain osa hakijoista saa paikan, joten jäsenyys ei automaattisesti takaa paikkaa kts tarkemmin alhaalta linkistä Ryhmiinsijoittamisjärjestys.
 
Koulutusohjaaja on oikeus poistaa treeniryhmästä muille vaarallinen koirakko (esim. jos koira käy toisen koiran tai ihmisen kimppuun). Koulutusohjaajalle tulee ilmoittaa mahdollisista poissaoloista. Jos jää harjoituksista pois toistuvasti (esim. 2-3 kertaa) ilmoittamatta, menettää treenipaikan. Treeniryhmässä harjoittelevan on suotavaa edustaa HSKH:ta kokeissa ja kilpailuissa.
 
Kurssihakuja on 3 kertaa vuodessa; kesän ulkokaudelle, syksyn ja kevään hallikaudelle. Näistä tiedotetaan jäsenille sähköpostijakelulla ja fb -ryhmässä. Lue jäseneksi liittymisestä kohdasta Yhdistys>Jäsenyys.
 
Yhdistyksen Rally-toko -kouluttajien kiinnostus ja halu kouluttamiseen mahdollistaa kurssien järjestämisen. Heille kouluttaminen on iloinen harrastus, kuten koulutettaville, joten vaalithan omalla toiminnallasi hyvää ilmapiiriä kursseilla ja muissa tapahtumissa.
 

Ryhmiinsijoittamisjärjestys

Ohjeet ulkokauden kurssilaisille

Ohjeet hallikauden kurssilaisille

Viikkojärjestys