1.7.2014

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan maailmanvoittajanäyttelyn 
ainutlaatuiseen tunnelmaan ja kartuttaa samalla HSKH:n talkootunteja. 

HSKH on mukana  maailmanvoittajanäyttelyn järjestelyissä 7.-10.8.2014. Saamme osallistumisesta Kennelliitolta rahallisen korvauksen, joka käytetään suoraan talven hallitreenimaksujen pienentämiseen.


Työskentelystä saa normaaliin tapaan talkootunteja ja perheenjäsenten talkootunnit kirjataan jäsenelle. Mukaan kaivataankin raskaampiin kasaamis- ja purkuhommiin myös perheiden miehiä.

Halutessasi voit työskennellä useita vuoroja. Jos teet 2 vuoroa, saat ilmaisen sisäänpääsylipun, jolla voit käydä valitsemallasi näyttelypäivänä kaikessa rauhassa tutustumaan näyttelyyn. 

Työskentelyvuoron aikana saat lämpimän ruuan ja kahvin.

HSKH-työt näyttelyssä

Vastaamme tietyn alueen rakentamisesta ja purkamisesta. Rakentaminen alkaa torstaina n. klo 18.00-20.00, ajankohta varmistuu myöhemmin. 

Näyttelypäivinä eli perjantaina 8.8., lauantaina 9.8. ja sunnuntaina 10.8. työtehtävinä on numerolappujen tarkistamista ovilla sekä ihmisten ohjaamista ja neuvomista. Osa työntekijöistä myös kiertelee halleissa valvomassa järjestystä. Työtehtäviin opastetaan työvuoron alussa.

Sunnuntaina osallistumme näyttelyn purkamiseen, joka alkaa klo 18.00. Vuoro päättyy kun näyttely on purettu. 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu sitovasti mukaan viimeistään 13.7. tämän doodle-linkin kautta:
http://doodle.com/9es7ws246g3i7vit 

Tilanne 4.7.
Kaipaamme erityisesti väkeä torstain pystytysvuoroon, perjantain aamuvuoroon sekä sunnuntain purkuvuoroon.

Täytä doodleen oma nimi ja vuorot jotka haluat tehdä. Voit valita useamman vuoron ja ilmoittaa myös perheenjäseniä. Jos ilmoitat perheenjäsenen, laita hänen nimensä perään suluissa oma nimesi. 

Työvuorojen kellonaikojen perässä on suluissa vuoroon tarvittavien ihmisten lukumäärä. Jos henkilömäärä on jo täynnä (näkee ruudukon alaosasta), ja sinulle käy jokin muukin vuoro, niin valitsethan vuoron josta vielä puuttuu työntekijöitä. 

Ilmoita myös, jos tarvitset parkkilipun 

Työvuoroon kannattaa saapua julkisilla tai kimppakyydeillä. Tarvittaessa saamme Kennelliitolta parkkilippuja. Täydennä tietosi tämän linkin kautta aukeavaan tiedostoon, jos tarvitset talkootyövuoroa varten parkkilipun.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1O_qP5R7JEzU5ke6jay8OVE5-p2SAGEyHuZZZNtYqhjc/edit?usp=sharing

Lisätietoja
Riikka Lavonen
riikka.lavonen(at)edu.hel.fi