20.11.2014

HSKH:n syyskokouksessa valittiin 20.11. puheenjohtaja vuodeksi 2015 ja hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Piuheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta

Puheenjohtajana jatkaa Ina Ammunét.

Hallituksessa erovuorossa olevien tilalle valittiin jäseniksi 2 vuodeksi Marko Kivihalme, Outi Nuotio, Sanna Lehtonen ja Kati Erholtz. Yhdeksi vuodeksi valittiin Charlotte Jaakola. Varajäseniksi valittiin Marja Tikka ja Riikka-Maria Kling.


Hallituksessa jatkavat (eivät olleet erovuorossa) Sanna Rautio, Sanna Malkamäki ja Riina Zetterman.

Kiitokset hallituksen jättäneille Maria Tarhille, Henna Aholalle Ja Asko Salmelle HSKH:n kehittämiseksi tehdystä työstä.

Onnitellut vuoden 2015 hallitukselle!

Uusi kunniajäsen

Kokouksessa nimitettiin hallituksen esityksestä HSKH:lle uusi kunniajäsen. Kunnian sai Outi Nuotio pitkäaikaisesta HSKH-työstä. Vuonna 1998 HSKH-riveihin liittynyt Outi on jäsenyytensä aikana vaikuttanut aktiivisesti mm. agiltyjaoksessa ja ollut HSKH:n hallituksessa yhtäjaksoisesti vuodesta 2005 kehittämässä HSKH:ta nykyiseen muotoonsa.


Onnea Outi!

Aikaisemmin HSKH:n kunniajäseniksi on nimitetty Kari Mankinen, Markku Laurén, Seija Tiainen, Martti Salonen, Soini Saarela ja Matti Levanto.

Palkitsemisia menestyksestä

Kokouksessa juhlistettiin vuonna 2014 menestyneitä HSKH:laisia. Palkitsimme tänä vuonna HSKH:ta edustaneista maajoukkuepaikan saavuttaneet sekä SM-kisoissa menestyneet.

Maajoukkuepaikasta palkinnon saivat:
Sanna Lehtonen agilityn maajoukkue 
Taneli Ikäheimo agilityn maajoukkue 
Heidi Levander pekon maajoukkue
Heidi Pesonen, tokon maajoukkue

SM-kisamenestyksestä palkittiin tokon SM-kisoissa pronssia voittanut HSKH:n joukkue:
Heidi Pesonen 
Carita Kuparinen 
Marko Kivihalme 
Sara Malinen 
Jenni Sohlberg

Suuret onnitellut palkituille!

Vuoden HSKH:lainen

Viime vuonna valitsimme ensimmäistä kertaa vuoden HSKH:laisen. Tuolloin kunnia meni Taneli Ikäheimolle agilityssä saavutetusta menestyksessä.

Tällä kertaa kunnian sai hallituksen esityksestä Sanna Lehtonen. Hän oli tänä vuonna mukana agilityn maajoukkuueessa ja voitti joukkueen kanssa kultaa PM-kisoissa. MM-kisoissa Sanna teki kaksi nopeaa 0-rataa. Lisäksi Sanna on toiminut useita vuosia aktiivisesti HSKH:ssa (mm. hallituksessa) ja ollut keskeisessä roolissa monien hankkeiden onnistumisessa (mm. halliprojekti ja sen rahoitus). Sanna toimii myös agilityn kouluttajana.

Onnea Sanna!