11.2.2015

Ojangon ajoportti on pääsääntöisesti auki vain arki-iltoina klo 16.30 – 22 ja viikonloppuisin kun hallissa/ulkokentillä on kilpailut/muu iso tapahtuma.

Kaikkina muina aikoina ajoportti pidetään lukittuna eli:
Päivisin
Öisin, alkaen klo 22.00
Viikonloppuisin aina kun hallissa/ulkokentillä ei ole kisoja

Portin saa auki numerokoodilla, joka syötetään lukkotolpan kentän puolella olevaan numerotauluun. Portti suljetaan painamalla portti kiinni, magneetti lukitsee portin. Tarkista että portti on todella mennyt kiinni. Sulkemiseen ei tarvita koodia.

Jokainen Ojangon ulkokenttien tai hallin käyttäjä on itse vastuussa siitä, että ajoportti on kiinni. Tämä tarkoittaa, että kun ajat portista sisään suljet sen perässäsi. Samoin teet kun poistut alueelta. Porttia ei saa jättää ns. kiinnioloaikoina auki.

Portti on suljettava vaikka parkkipaikalle jäisi vielä autoja! Eikä porttia saa jättää auki perässä myöhemmin tulevalle treenikaverille.
Kaikilla alueta luvallisesti käyttävillä on koodi tiedossaan. HSKH:n jäsenille se on lähetetty jäserekisterissä olevaan sähköpostiin (22.10.2014) ja uudet jäsenet saavat koodin kun jäsenyys on kunnossa. Jos et ole saanut koodia, ota yhteyttä jäsensihteeriin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Meillä on ikäviä kokemuksia ilkivallasta ja murroista. Alueella on myös hurjastellut wanna be rallikuskeja kokeilemassa autojensa tehoja. Pitämällä porttia kiinni pidämme alueen turvallisena ja huolehdimme samalla HSKH:n omaisuudesta.

Pidetään yhdessä Ojanko turvallisena!