15.6.2015

Agilityn SM-kilpailut käytiin Oulussa 13.-14.6.2015. Mukana oli suuri joukko HSKH:laisia niin joukkue- kuin yksilökilpailuissakin. Kaiken kaikkiaan radoilla nähtiin n. 30 HSKH:laista. Oranssin väki näkyi ja kuului koko kisaviikonlopun ajan.

Katso kaikki tulokset täältä: http://www.agilitysm2015.fi/tulokset/

Joukkuekilpailussa HSKH:lle medien hopeaa


HSKH:n oma medijoukkue kisasi upeasti ja kotiintuomisina oli joukkuekilpailun hopea. Joukkueessa kilpailivat Heini Leskinen ja walesinterrieri Nuutti (tulos 0, -7,58), Virve Kallio ja espanjanvesikoira Boogie (tulos 0, -8,04), Satu Kallio ja shetlanninlammaskoira Muru (tulos 5) sekä Taneli Ikäheimo ja mudi Pantse (tulos 0, -10,79).

HSKH:n maksi- ja minijoukkueissa varakoirat pääsivät tositoimiin. Kumpikaan joukkue ei saanut yhteistulosta. Minijoukkueessa kilpailivat Heini Leskinen ja walesinterrieri Nekku (tulos 11,42), Milja Tamminen ja shetlanninlammaskoira Sara (hyl), koikerhondje Nena ja Satu Siltanen (hyl) sekä bichonfrise Säde ja Riikka Lavonen (tulos 5). Maksijoukkueessa starttasivat Minna Vahlström ja australianpainemoira Elli (hyl), Outi Nuotio ja irlanninterrieri Poju (hyl), Mira Kallio ja australianpaimenkoira Taika (tulos 0, -6,17) sekä Unnu Vaara ja australiankelpie Nuuk (tulos 0, -10,17).

Joukkuekilpailuissa joukkueissa kisasi 4 koirakkoa, joista 3 parasta tulosta otettiin mukaan joukkueen yhteistulokseen.


Yksilökilpailujen finaalissa taisteltiin sijoituksista

Yksilökilpailujen finaaliin karsittiin hyppyratojen kautta. Mukaan pääsivät kaikki nollan tehneet tai 50 parasta tulosta.

Mineissä finaaliin starttasi peräti 85 koirakkoa. Mukana HSKH:laisista sijalla 44 Riikka Lavonen ja bichon Säde, sijalla 53 Terhi Kaitila ja walesi Kirppu sekä sijalla 67 Heini Leskinen ja walesi Nekku. Finaaliradalla kaikki paransivat merkittävästi sijoituksiaan. Riikka Lavonen ja Säde nousivat sijalla 18, Terhi Kaitila ja Kirppu sijalle 19 sekä Heini Leskinen ja Nekku sijalle 43.

Medien finaaliin pääsi tällä kertaa pienellä yliaikanollalla. Hyppyradalta finaaliin starttasivat sijalta 11 Taneli Ikäheimo ja mudi Pantse, sijalta 39 Heini Leskinen ja walesinterrieri Nuuttu sekä sijalta 42 Marko Kapiainen ja schapendos Tosca.

Taneli ja Pantse nousivat finaalissa sijalle 6. Heini ja Nuutti sijoittuvat 18. Marko Ja Tosca nousivat sijalle 20.

Makseissa finaaliin pääsi nopealla vitosellakin. HSKH:laisista finaaliin itsensä kisasivat hyppyradan nollalla ja sijalla 17 Unnu Vaara ja austaraliankelpie Nuuk. Finaalissa pari ei saanut tulosta.


Ensi vuonna agilityn SM-kilpailut kisataan Nastolassa.