20.12.2011

vuokkoset_nimikyltti_198x89

HSKH:n ja BAT:in yhteishankkeen, Vuokkoset Areenan, viimeistelytyöt ovat loppusuoralla. Valmistuessaan tammikuun alussa Ojangon koiraurheiluareena on yksi Suomen suurimmista koiraharrastamiseen tarkoitetuista halleista. Se vahvistaa Ojangon aseman Suomen suurimpana koiraurheilukeskuksena.

”Oma halli on ollut HSKH:n tahtotilana jo monen vuoden ajan. Ympärivuotinen ja tuloksellinen harrastaminen esim. agilityssä ja tokossa vaatii halliolosuhteita.” toteaa hallin puuhamies ja HSKH:n hallituksen puheenjohtaja Markku Laurén.

Kokoa Vuokkoseteenalla on ensimmäisessä vaiheessa 2700 neliömetriä.  Pohjana on kumirouhetekonurmimatto.  Tilaa on peräti viidelle harjoittelukentälle, joilla voidaan väliaitojen ansiosta yhtäaikaisesti harjoitella esim. agilityä, tokoa jne. Sisälle mahtuu kaksi täysimittaista agilityn kilpailukenttää. Myöhemmin kokoa on mahdollisuus laajentaa peräti 5000 neliömetriin.

Vuokkoset Areena tarjoaa lämpimät ja kuivat harrastusolosuhteet. Lämpötila pysyy paukkupakkasillakin n. + 10 asteessa.  

Omaan halliin talkootyöllä ja sponsorin avittamana

”Jäsenistön aktiivisuus on ollut hankkeen onnistumisen kannalta avainasemassa. Ilman talkootyöllä esim. kilpailuja järjestämällä hankittua rahoitusta koko hanketta ei olisi olemassa. Erityisen tärkeässä asemassa olivat vuoden 2010 agilityn SM-kisat. Lisäksi Ojangossa  ja hallilla on pidetty paljon talkoita, joihin jäsenistö on lähtenyt aktiivisesti mukaan. Kiitos tästä kaikesta koko jäsenistölle”, summaa Markku.

Avainasemassa ovat myös olleet jäsenistön eri alojen ammattilaiset, jotka ovat lähteneet omalla osaamisellaan mukaan projektiin.

Suuri kiitos kuuluu projektin ”supermiehille” HSKH:n Markku Laurénille ja BAT:in Antti Majaselle. Lisäksi projektiin ovat aktiivisesti osallistuneet HSKH:sta Viivi Snellman, Satu Siltanen, Leena Huuskonen, Sanna Lehtonen, Marko Kivihalme ja Ina Ammunét. Asioita on edistetty mm. hallityöryhmässä, hallituksessa ja sponsorointiryhmässä. Lisäksi mukana on ollut isoa joukko BAT:ilaisia.

Myös sponsorit ovat tiiviisti mukana Ojangon koiraurheiluareenassa. Pääsponsorin mukaan nimetty halli kantaakin rohkeasti nimeä Vuokkoset Areena.

HSKH:n ja BAT:in yhteistyö syvenee

Vuokkoset Areenan myötä HSKH:n ja BAT:in hyvin sujunut yhteistyö syvenee entisestään.

Areenan rakennuttaja ja omistaja on seurojen yhteisesti omistama Ojangon Koiraurheilukeskus Oy. HSKH omistaa yhtiöstä 60 % ja BAT 40 %. Yksin emme olisi kumpikaan yhdistys pystyneet rakentamaan näin suurta hallia.

Hallitreenit käynnistyvät tammikuussa – avajaiset 21.1.

Vuokkoset  Areena otetaan käyttöön tammikuussa 2012. Päivämäärästä tiedotetaan myöhemmin. Kouluttajat kertovat omille ryhmilleen sisäharjoitusten alkamisesta.

Ryhmävuorojen lisäksi areenalle myydään jäsenistölle rajattu määrä ns. omia vuoroja ja vapaatreenikortteja. Näistä mahdollisuuksista on tiedotettu sähköpostilla ja niiden haku päättyy 23.12.2011.

Avajaisia vietetään HSKH:n agilitykisojen yhteydessä 21.1.2012.'

Lisätietoa Vuokkoset  Areenasta: www.ojanko.fi

 

Lisätietoa
Markku Laurén
Puheenjohtaja, Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry
markku(at)hskh.net