vuokkoset_nimikyltti_198x89

Vuokkoset Areenan avajaisia juhlitaan lauantaina 21.1.2012 HSKH:n agilitykilpailujen lomassa. Avajaisseremonia alkaa klo 13.00.

Tilaisuuden avaa presidenttiehdokas Pekka Haavisto.

Lisäksi tilaisuudessa puhuvat mm.
Kansanedustaja ja Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman
Suomen Agilityliiton
puheenjohtaja Jerkko Mäkelä sekä
Suomen Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Helena Suni.
Lisäksi Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ja Border Agility Team kertovat miten suuri unelma, oma halli, muuttui todeksi.

Ohjelmassa on puheiden lisäksi hallin symbolinen avaaminen.

Avajaisia juhlitaan agilitykilpailujen merkeissä, joten samalla sinulla on mahdollisuus tutustua tähän vauhdikkaaseen koiraurheilulajiin.

Kaikille hallissa vierailijoille tarjotaan lauantaina ja sunnuntaina avajaisten tunnelmissa pullakahvit. Lisäksi juhlan kunniaksi on agilitykilpailujen koiratarvikemyyjillä mukavia avajaistarjouksia.

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ja Border Agility Team  toivottavat kaikki tervetulleeksi tutustumaan Suomen suurimpaan lämmitettyyn koiraurheiluareenaan, Vuokkoset Areenaan!

Vuokkoset Areena
Vuokkoset Areena on lämmitetty koiraurheiluareena Ojangon koiraurheilukeskuksessa Vantaalla. Areena on kooltaan 2700 neliömetriä ja siinä on kumirouhetekonurmialusta. Areenalle on viisi aidattua harjoituskenttää ja sinne mahtuu kaksi täysimittaista agilityn kilpailukenttää. Vuokkoset Areenan omistaa Ojangon koiraurheilukeskus Oy, jossa ovat osakkaina Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ry ja Border Agility Team ry.
www.ojanko.fi