Kesä lähestyy – Ojangon toiminta on käynnistynyt ja hallin maanrakennustyöt alkavat
Kesän lähestyessä on Ojangon toiminta taas käynnistyvät. Kevään aikana Ojangossa on jo talkoiltu, järjestetty epävirallisia agilitykilpailuja ja match show. Myös eri lajien harjoitusryhmät ovat käynnistäneet toimintansa. Kevään aikana saa konkretiaa myös yksi pitkän aikavälin suuri unelma, kun paljon odotetun oman hallin maanrakennustyöt saadaan toukokuun aikana alkuun.

Hyvää harrastuskevättä!

Markku Laurén
Puheenjohtaja


Ojangossa tapahtuu
Ojangon ajankohtaiset tapahtumat löydät aina yhdistyksen www-sivuilta

 

Muista myös Ojangon paperinkeräys!
Voit tuoda omat paperisi (sanomalehdet jne.) Ojangon paperinkeräyslaatikoihin. Tämä on helppo tapa osallistua yhdistyksen varainhankintaan. Paperinkeräysastia on vessakoppein vieressä.´


Toimintaperiaatteet luovat yhteisiä pelisääntöjä HSKH:laisille
Hallitus on hyväksynyt yhdistyksen sääntöjä täydentävät, kaikkia lajeja koskevat toimintaperiaatteet. Niissä luodaan pelisääntöjä mm. Ojangossa toimimiseen, ryhmässä harjoitteluun sekä työ- ja talkoovelvoitteisiin. Tutustu toimintaperiaatteisiin

 
Halli nousee Ojankoon – nimeksi PET PAL Areena
Suuri unelma, oma harjoitteluhalli, nousee vihdoin tämän vuoden aikana Ojankoon. Maanrakennustyöt aloitetaan toukokuussa ja hallin pitäisi olla valmiina lokakuun lopussa. Hallin nimi PET PAL Areena tulee pääsponsorin
Delipap Oy:n Pet Pal -tuotemerkistä. Muut sponsorisopimukset ovat vielä neuvotteluasteella.

Hallista tulee yksi Suomen suurimmista agilityhalleista, 2700 neliömetriä (30x90 metriä). Harjoituskäytössä on 5 kenttää ja hallissa voidaan järjestää kahden radan virallisia agilitykilpailuja. Alustaksi tulee tekonurmi ja hallin lämpötila pidetään paukkupakkasillakin n. + 10 asteessa.

HSKH kehittää Ojangon aluetta yhteistyössä Border Agility Teamin kanssa. Halli on yhteishanke, joka on konkreettinen osoitus yhdistysten välisen yhteistyön tärkeydestä. Yksin emme olisi näin suurta hallia pystyneet rakentamaan.

Lisätietoja hallihankkeesta
Markku Laurén
markku (at)hskh.net


Varo kyykäärmeitä Ojangossa
Aikaisempien vuosien tapaan Ojangossa ja sitä ympäröivillä ulkoilualueilla on jälleen tehty kyyhavaintoja. Käärmeet ovat tähän aikaan vuodesta myrkyllisimmillään.

Käärmeet viihtyvät erityisesti koiraurheilukeskuksen suojaisissa ja lämpimissä paikoissa: buffa-, varasto- ja ilmokonttien alla, suojaisten esteiden (A, puoli, putki) alla ja sisällä sekä lämpimillä kivillä ja  kallioilla. Myös urheilukeskusta ympäröivillä ulkoiluväylillä ja ns. laukkasuoralla on nähty käärmeitä. Ole erityisen varovainen näissä kohdissa ja vältä esim. koirien kiinnittämistä konttien läheisyyteen!

Informoi asiasta myös Ojangossa kisoissa ja muissa tapahtumissa vierailevia perheenjäseniä ja tuttavia. Harjoittelu Ojangossa ja liikkuminen koiraurheilukeskuksen alueella tapahtuu aina henkilön omalla vastuulla.


Jäsenmaksut vuodelle 2011
Yhdistyksen syyskokous päätti korottaa vuodelle 2011 osaa jäsenmaksuista:

  • Jäsen 40 euroa (2010 35 euroa)
  • Nuorisojäsen 20 eruroa (ei korostusta)
  • Perhejäsen 20 euroa (ei korotusta)
  • Kannatusjäsen 50 euroa (ei korotusta)

Lisäksi liittymismaksua korotettiin reippaasti 20 eurosta 50 euroon. Maksu koskee kaikkia jäsenmaksutyyppejä ja on henkilökohtainen. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys jäsenyydelle. Jos henkilö ei maksa jäsenmaksua, hänet erotetaan yhdistyksestä.


Ojangon uusi ovikoodi voimaan 9.5.
Vuoden 2011 jäsenmaksulaskut on toimitettu jäsenistölle alkuvuoden aikana. Kaikille jäsenmaksunsa maksaneille on toimitettu sähköpostilla uusi Ojangon ovikoodi, joka on käytössä illasta 9.5.2011 alkaen.


Toimiminen lajijaoksessa on suora tapa vaikuttaa
HSKH on monien lajien koirayhdistys. Lajit toimivat seurassa jaosten kautta. Jokaisella jaoksella on vastuu­henkilö, joka toimii yhteyshenkilönä hallitukseen päin ja koordinoi lajin toimintaa. Lisäksi jokaisella jaoksella tulisi olla toimintasuunnitelma sekä budjetti.

Jaostoimintaan ovat kaikki seuran jäsenet tervetulleita! Jaoksessa toimiminen on suora tapa vaikuttaa, sillä hallituksen toiminnan, päätösten ja esimerkiksi budjetinlaadinnan lähtökohtana ovat lajijaosten esitykset ja nä­kemykset. Suorin tapa liittyä mukaan jaostoimintaan on olla yhteydessä lajin yhteyshenkilöön.

Yhteystiedot jaoksiin löydät kunkin lajin omilta www-sivuilta.


Vuoden 2011 hallitukseen vanhoja konkareita ja uusia kasvoja
Syyskokouksessa 29.11.2010 valittiin HSKH:n hallitus vuodelle 2011. Hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Markku Laurén ja jäseninä Ina Ammunét (varapuheenjohtaja), Outi Nuotio, Sanna Malkamäki, Jukka Riipinen, Sanna Lehtonen ja Riina Zetterman sekä varajäsenenä Tapani Turunen. Uusina hallitukseen valittiin Marko Kivihalme ja Eeva Mantere sekä varajäseneksi Markus Hartikainen. Seija Tiainen jatkaa yhdistyksen sihteerin tehtävissä (hallituksen ulkopuolella). 
 
Hallituksen yhteystiedot