31.8.2011

Hallin rakennustyöt ovat käynnistyneet Ojangossa. Työmaa-alueella liikkuminen on turvallisuuden vuoksi kielletty. Työkoneet ja rakennuksen osien siirtely voivat olla vaaraksi kaikille työmaalla liikkuville. Ota huomioon oma, koirien ja työntekijöiden turvallisuus ja noudata turvallisuusohjeita.

Työmaa-alueen kielto koskee ihmisiä, koiria ja autoja

Onnettomuuksien välttämiseksi pääsy työmaa-alueelle on kaikilta Ojangon koiraurheilukeskuksessa liikkuvilta kielletty. Myös läpi kulku työmaa-alueen kautta on kielletty.

Koirien kuljettaminen hihnassa tai päästäminen vapaaksi työmaa-alueella on ehdottomasti kielletty. Omistaja on vastuussa, jos hänen koiransa häiritsee työn tekoa, aiheuttaa työmaalla vahinkoa tai on syynä tapaturmaan.

Autolla ajo ja pysäköinti työmaalle on kielletty. Autot pysäköidään siten, että työmaaliikenteellä ja pelastusajoneuvoilla on esteetön pääsy työmaalle.

Työmaa-alue on rajattu ja merkitty kyltein

Työmaa-alueen rajana ovat BAT:n ja PK-kenttien aita ja sen jatkeena olevat puupuomit. Vastakkaisella sivulla raja kulkee maavallia pitkin ja jatkuu aluetta ympäröiviin ojiin.

Hallin puoleisella metsäalueella voi liikkua. Sinne johtava polku on ohjattu työmaa-alueen ulkopuolelta ja merkitty kyltein.

Työmaa hankaloittaa pääsyä BAT:n kentille. Sisäänkäynti tapahtuu toistaiseksi kolmoskentän ovesta, jonne johtaa polku HSKH:n PK-kentän reunaa pitkin (aidan sisäpuolella).HSKH:n kentille kulkemiseen rakennustyöt eivät vaikuta.

Katso tästä Ojangon hallityömaa-alueen rajaus (kartta pdf-muodossa)

Kulkurajoitukset ovat voimassa toistaiseksi

Kulkurajoitukset työmaa-alueelle ovat voimassa toistaiseksi vuorokauden ympäri, myös viikonloppuisin. Muilta osin Ojangon koiraurheilukeskus on koko hallin rakennusajan käytössä normaalisti.

Lisätietoja turvallisuudesta
Työturvallisuuskoordinaattori
Antti Majanen
Puh.  050 911 9530
antti.majanen(at)kolumbus.fi

Lisätietoja hallihankkeesta
Markku Laurén
Puh. 040 716 9863
markku(at)hskh.net