28.9.2011

Hallin rakennustyömaa-alueella liikkuminen on kielletty
Hallin rakennustyöt ovat käynnistyneet. Työmaa-alueella liikkuminen on turvallisuuden vuoksi kielletty. Työkoneet ja rakennuksen osien siirtely voivat olla vaaraksi kaikille työmaalla liikkuville. Ota huomioon oma, koirien ja työntekijöiden turvallisuus ja noudata turvallisuusohjeita. Lue lisää Ojangon turvallisuusohjeista.

Varo Ojankoon johtavaa kuoppaista tietä
Ole varovainen kun ajat autolla Ojankoon johtavaa tietä. Tietä on tasoitettu, mutta jos sinua arveluttaa kestääkö autosi kuoppia, jätä auto esim. ajopuomin taakse. Alueelle ajaminen on jokaisen omalla vastuulla. HSKH ei vastaa autoihin mahdollisesti tulevista vaurioista.

Sulje Ojangon ajoportti
Huolehdi omalta osaltasi ajopuomin sulkemisesta aina, kun Ojangossa ei ole ohjattua toimintaa. Jos sinulla ei ole portin avainta ja huomaat olevasi viimeinen Ojangossa, laita ajoportti kuitenkin kiinni. Hallin rakennustöiden ollessa aktiivisesti käynnissä (esim. päivällä, kun työmaalla on työmiehiä) porttia ei tarvitse sulkea.

Sammuta valot illalla
Huolehdi aina että kenttäalueen valot eivät jää päälle, kun poistut Ojangosta. Viimeinen lähtijä sammuttaa aina valot.  Valojen katkaisijat sijaitsevat kenttien 1 ja 4 ja 5 reunassa. Kaapit eivät ole lukossa.

Aidan sähkölukkovikaa tutkitaan
Kenttäalueen punaisen kontin puoleinen sähkölukko temppuilee. Ole kärsivällinen, vaikka et ensimmäisellä yrittämällä saisi ovea auki. Todennäköisesti se aukeaa jo seuraavalla näpyttelyllä. Vian selvittäminen on työn alla.

Kenttien käyttöoikeus on vain jäsenillä!
HSKH:n kenttäalueet ovat vain HSKH:n jäsenten käytössä. Huolehdi tästä myös omalta osaltasi. Älä päästä alueelle henkilöitä, jotka eivät ole jäseniä. Jäsenyyksiä tarkastetaan kentällä syksyn aikana pistokokein. HSKH:n jäsenten kanssa alueella voi harjoitella kaveritreenimaksulla. Maksun suuruus on 5 euroa/ilta(tilille 150430-7200150/HSKH ry, viite 9001) ja se maksetaan etukäteen. Maksu pitää pystyä todistamaan kentällä.