28.1.2014

Vuokkoset Areenan huoltorakennus pyritään rakentamaan vuoden 2014 aikana niin että se olisi käytössä lokakuussa talvikauden alkaessa. Tämä tarkoittaa että rakennustöitä tehdään kevään, kesän ja syksyn aikana. Tästä syystä kesäkaudella ei hallin kenttä 1 ole käytössä.

Saimme huoltorakennuksen edellisiin piirustuksiin paljon hyviä kommentteja ja parannusehdotuksia. Ne on huomioitu mahdollisuuksien mukaan ja uudet kuvat on nähtävillä nyt täällä: http://www.ojanko.fi/huoltorakennus (14.1.2014 päivätyt versiot).

Piirustuksen eivät ole vielä täysin lopullisia. Otamme siis edelleen kommentteja suunniteltuihin tiloihin liittyen. Voit jättää kommenttisi foorumille ja laittaa ne suoraan Markku Laurénille: markku(at)hskh.net.

Vuokkoset Areenan huoltorakennuksen tilat

Yleistä
Kahvio-osan lämpötila on n. +20C ja varasto-osan n. +10C. Lämmitys tapahtuu ilmalämpöpumpuilla, jonka ulkoyksikkö on hallin puolella. WC-tiloihin tulee sähköinen lattialämmitys (kuivatus). Ulkoseinät ja katto ovat materiaalia kuin hallissa. Kahvion osan lattia on akryllibetonia (samaa materiaalia kuin Messukeskuksen uusin puoli) ja varasto-osan normaalia betonia.

Kahvio
Tänne tulee keittö, jossa voi lämmittää ruokia ja syötäviä, emme kuitenkaan varaudu ruokien valmistukseen. Astianpesukoneeksi hankitaan laitosmalli, eli nopea ja tehokas. Lisäksi tilaan hankitaan tarjoiluvitriinit yms. Asiakaspaikkoja on 36kpl (lupia varten). Tuoleja hankitaan vähintään 50kpl. Keittiöllä on oma siivouskaappi. Ulko-oveen tulee ikkuna. Hallin puoleiset ikkunat ovat paloluokiteltuja ikkunoita.

WC
Inva-WC:hen tulee suihku ja lastenhoitopiste. Muuten perus WCitä, tänne oma siivouskaappi. Toinen 4 WC:n osasto voidaan tarvittaessa sulkea pois käytöstä.

Toimisto
Kisatoimisto, jonka kahvioon menevä ovi on varauloskäynti. Takaseinällä on huoltorakennuksen sähkökeskus sekä tikkaat ylös IV-konehuoneseen.

Iso lämminvarasto
Häkkialue. Kaikkiin seinille asennetaan reikäkiskot lattiasta kattoon. Näihin on ajatus laittaa n. 80cm hylly, johon koirien häkit voidaan laittaa. Tietysti myös muita tarvikkeita ja lisää hyllyjä voidaan lisätä helposti.

Pieni lämminvarasto
Korjaus ja huoltotila. Ylhäältä avoinna isoon varastoon.

Ulkovarasto
Kumirouhe, hiekoitus- ja lumenluontityökalut, sekä huoltotarvikkeita.

Roskakatos (ei näy kuvassa)
On tulossa nykyistä viherpainanne linjaa seuraten huoltorakennuksen kohdalle. Samaan kohtaan asennetaan myös jätevesipumppaamo (maan alle).

Vesipisteet
Hallin vesipiste ja ulkovesipiste ovat "maaseutumallia" eli vettä tulee vain nappulaa painaessa. Näin vesi ei jää valumaan. WC:ssä voi pestä koiran, vesipisteessä on normaali hana.

Lisätietoja
Markku Laurén
markku(at)hskh.net