4.11.2014

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Koira2014-tapahtuman eli Helsinki Winner- ja Voittaja-näyttelyiden järjestelyihin ja kartuttaa samalla HSKH:n talkootunteja.

HSKH on mukana Messukeskuksessa Koira2014-tapahtuman järjestelyissä 5.-7.12.2014.

Työskentelystä saa normaaliin tapaan talkootunteja ja perheenjäsenten talkootunnit kirjataan jäsenelle. Mukaan kaivataankin raskaampiin kasaamis- ja purkuhommiin perheiden miehiä. Halutessasi voit työskennellä useita vuoroja. Työskentelyvuoron aikana saat lämpimän ruuan ja kahvin.

HSKH-työt näyttelyssä

Vastaamme tietyn alueen rakentamisesta ja purkamisesta. Rakentaminen alkaa perjantaina n. klo 17.00, ajankohta varmistuu myöhemmin. Rakennusporukkaan voi liittyä mukaan hieman myöhemminkin.

Näyttelypäivinä eli lauantaina 6.12. ja sunnuntaina 7.12. työtehtävinä on numerolappujen ja rokotusten tarkistamista ovilla sekä ihmisten ohjaamista ja neuvomista.

Osa työntekijöistä myös kiertelee halleissa valvomassa järjestystä sekä ohjaamassa liikennettä ulkona purkupaikalla. Työtehtäviin opastetaan työvuoron alussa.

Sunnuntaina osallistumme näyttelyn purkamiseen, joka alkaa noin klo 16.00. Vuoro päättyy kun näyttely on purettu.

Ilmoittautuminen töihin

A. Ilmoittaudu sitovasti mukaan viimeistään lauantaina 15.11. tämän doodle-linkin kautta: http://doodle.com/cwv5bkfryw3ez69k Ohjeita alempana.

B. Täytä linkin takana olevaan exeliin oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi työvuorolistan ja tarkemman ohjeistuksen toimittamiseksi. Lisää kielitaito-sarakkeeseen erityisesti venäjänkielentaito, erityisesti iltapäivän työvuoroon kaivattaisiin venäjää puhuvia ihmisiä. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zbrljVNK7cw5hBJwZijIzYTW13lJl8tsyGOZu5zCpkA/edit?usp=sharing

Täytä doodleen oma nimi muodossa SUUKUNIMI ETUNIMI ja vuorot jotka haluat tehdä. Voit valita useamman vuoron ja ilmoittaa myös perheenjäseniä. Jos ilmoitat perheenjäsenen, laita hänen nimensä perään suluissa oma nimesi. Lisää päivän työvuorojen perään rasti ”tulen autolla”-sarakkeeseen mikäli saavut paikalle omalla autolla. Suosi kuitenkin mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä ja kimppakyytejä.

Työvuorojen kellonaikojen perässä on suluissa vuoroon tarvittavien ihmisten lukumäärä. Jos henkilömäärä on jo täynnä (näkee ruudukon alaosasta), ja sinulle käy jokin muukin vuoro, niin valitsethan vuoron josta vielä puuttuu työntekijöitä. Jos tulet lauantaina iltapäivävuoroon 13-20 ja voit tarvittaessa jatkaa myöhempäänkin, merkitse rasti sarakkeeseen.

Tervetuloa ison koiratapahtuman järjestelyihin ja puhaltamaan yhteiseen hiileen HSKH:n hyväksi!

Lisätietoja
Riikka Lavonen riikka.lavonen(at)edu.hel.fi