23.7.2015, päivitetty ajo-ohje 11.8.2015

Ajoyhteys Ojankoon 11082015

Avaa kartta isompana tästä. 

Ajo-ohje Ojangon Koiraurheilukeskukseen


Keskus sijaitsee Kehä 3:n varrella, Hakunilan ja Porvoon moottoritienliittymien välillä. Jos tulet Turun, Hämeenlinnan, Porin, Tuusulan tai Lahden suunnasta, käänny kehä 3:lle itäänpäin. Mikäli tulet Porvoon suunnasta, käänny kehä 3:lle länteenpäin. Aja kehä 3:ta kunnes tulet noiden liittymien väliin. Valitse suunta Helsinki ja siitä liikenneympyrän kautta koukkaa Pitkäsuontielle, siinä myös viitta "Ojangon Koiraurheilukeskus".

Tiedote liikennejärjestelyjen muuttumisesta 23.7.2015 

Kehä III:lla otetaan käyttöön uusi Länsimäentien eritasoliittymä torstaina 30.7.2015. Aikataulu voi muuttua, seuraa siis opasteita.


Ojangon koiraurheilukeskukseen ajetaan tämän jälkeen tuon uuden liittymän kautta. Vanha valoristeys Kehä III:sella poistuu käytöstä.

Jatkossa liikenne Kehä III:lta Porvoon väylälle Helsingin suuntaan siirretään kulkemaan uutta yhteyttä pitkin. Samalla Fazerintien ja Kehä III:n liittymä poistuu käytöstä. Länsimäentien eritasoliittymän kautta syntyy myös uusi yhteys Vantaan Energian jätevoimalalle ja Ojangon koiraurheilukeskukseen.

Eritasoliittymän yhteydessä avataan myös uudet kevyenliikenteen reitit Kehä III:n suunnassa ja uudella Länsimäentiellä ja Pitkäsuontiellä.