23.10.2015

Racinel Areenan huoltorakennus on valmistunut. Ensimmäistä kertaa rakennus on käytössä HSKH:n virallisissa agilitykilpailuissa 24.-25.10.2015. Huoltorakennuksessa on WC-tilojen ja toimiston lisäksi 32-paikkainen kahvio ja hyvin varusteltu keittiö uudenaikaisine laitteineen.

Halli lisarakennus pohja 102015

Sisävessoihin pääsee tien porttikoodilla

Huoltorakennuksen valmistumisen myötä bajamajat poistuvat käytöstä ja myös arkena Racinel Areenaa käyttävät pääsevät WC-tiloihin. Arkena WC-tiloihin kuljetaan huoltorakennuksen päädystä ulkokautta (ei esim. kahvion läpi). Ovessa on koodilukko, joka avataan samalla koodilla kuin tien ajoportti.

Hyvä varustus kokous- ja luentokäyttöön

Huoltorakennus palvelee Racinel Areenan kisa- ja tapahtumajärjestäjiä, ja sitä vuokrataan luento- ja kokouskäyttöön.

Kahviossa on videotykki ja äänentoisto kokous- ja koulutustilaisuuksia varten. 

Kaikki hallin välineistöön, tekniikkaan tai ympäristöön liittyvät asiat tulee ilmoittaa kiinteistönhuoltaja Soile Lahdelle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoitettavia asioita ovat esimerkiksi rikkoutuneet esteet, havaitut vesivauriot (kattovuodot, WC-vuodot jne.), lämmityksen säätöön liittyvät asiat ja ikkunoihin ja oviin liittyvät korjausta tai säätöä vaativat asiat.

HSKH-varaukset

HSKH:n tilaisuuksiin voi varata huoltorakennusta Sanna Lehtosen kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Varaustilanne näkyy hallin varauskalenterissa www.ojanko.fi.

Tervetuloa viihtymään uudeistuneelle Racinel Areenalle!