12.11.2015

HSKH:n syyskokous päätti 11.11.2015 korottaa jäsenmaksuja vuodelle 2016. Lisäksi valittiin puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä käsiteltiin muut kokouksen viralliset asiat. Kokouksessa myös nimitettiin uusi kunniajäsen Marjo Hytönen ja palkittiin vuonna 2015 eri lajeissa menestyneitä HSKH:laisia.

Jäsenmaksut nousevat vuonna 2016

Kokousväki hyväksyi hallituksen esityksen vuoden 2016 jäsenmaksuista, joihin tulee pieni korotus. Haluamme korotuksella kohdistaa kentän ylläpidon kuluja aikaisempaa enemmän myös niille jäsenille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana lajien toiminnassa.

Maksut vuonna 2016
Liittymismaksu 50 euroa
Jäsen 50 euroa 
Nuorisojäsen 25 euroa (18v tai alle.) 
Perhejäsen 25 euroa 
Kannatusjäsen vähintään 50 euroa

Hallitukseen uusia jäseniä

Ensi vuonna puheenjohtajana jatkaa nykyinen puheenjohtaja Ina Ammunét. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin erovuorossa olevien tilalle Laura Aho, Charlotte Jaakola, Lotta Kortteinen ja Henrika Pelkonen. Varajäseniksi valittiin Marja Tikka ja Riina Zetterman.

Hallituksessa jatkavat (eivät olleet erovuorossa) Outi Nuotio, Kati Erholtz, Sanna Lehtonen ja Marko Kivihalme. Hallitustyön päättävät vuoden lopussa Sanna Rautio ja Sanna Malkamäki.

Onneksi olkoon uusille hallituksen jäsenille valinnasta ja suuri kiitos hallitustyön päättäville panoksesta HSKH:n toimintaa.

Marjo Hytönen nimettiin kunniajäseneksi
Kokousväki hyväksyi hallituksen esityksestä Marjo Hytösen kunniajäseneksi. Marjo on pitkän linjan HSKH-konkari, joka on ollut mukana toiminnassa jo 90-luvun alkupuolelta. Marjo on vuosien aikana vaikuttanut niin lajijaoksissa kuin hallituksessakin. Hän on myös aktiivinen agilitykouluttaja, jonka ryhmissä harjoittelee tälläkin hetkellä yli 30 koirakkoa.

Onnea Marjo kunniajäsenyydestä.

Palkintoja menestyneille
Kokouksessa palkittiin kuluvan vuoden aikana eri lajeissa menestyneitä HSKH:laisia (maajoukkuetaso tai SM-menestys).

Heidi Pesonen palkittiin kilpailemisesta tokon maajoukkueessa. Heidi oli mm. voittamassa Suomelle tokon MM-joukkuekultaa.

Ella Pakarinen palkittiin menestyksestä agilityn junioreiden SM-kilpailuissa. Ella sijoittui kilpailussa hopealle.

Lisäksi palkittiin agilityn SM-kisoissa pronssia voittanut medijoukkue: Virve Kallio, Heini Leskinen, Satu Koskinen ja Taneli Ikäheimo.

Onnea palkituille vielä kerran upeista suorituksista vuonna 2015.

Tästä näet syyskokouksen kutsun ja asialistan. 

Lisätietoja
Outi Nuotio
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tiedottaja

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry