28.12.2017


Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta 2017. Se on ollut jälleen täynnä toimintaa ja hienoja HSKH-hetkiä. Suunnataan katseet nyt vuoteen 2018 ja tehdään siitä entistäkin mahtavampi HSKH-vuosi!

Olen saanut luotsata HSKH:ta hallituksen puheenjohtajana nyt viisi vuotta. Kiitos yhdistyksen jäsenille, hallituksen jäsenille ja jaosten vetäjille sekä muille vastuurooleissa toimineille näistä upeista vuosista. Minun on nyt aika siirtää viestikapula eteenpäin. Jatkan hallituksessa vielä varajäsenenä, mutta hallituksen puheenjohtajan nuija siirtyy 1.1.2018 Jenni Sohlbergille. Toivotan Jennille menestystä uudessa tehtävässä.

Hallitustyöskentelyn jättävät nyt vuoden lopussa hallituksen jäsenet Outi Nuotio, Riina Zetterman, Henrika Pelkonen, Marja Tikka sekä Laura Puranen. Suuri kiitos teille kaikille HSKH:n eteen tekemästänne työstä.

Vuoden 2018 hallitus järjestäytyy vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Rooleista tiedotetaan tarkemmin tammikuussa. Hallituksessa istuvat jatkossa Jenni Sohlberg (pj) ja jäsenet Sanna Lehtonen, Lotta Kortteinen, Charlotte Jaakola, Kati Erholtz, Mona Takkinen, Hanna Wathén, Eiri Suopanki, Elina Lehtovirta sekä varajäsenet Ina Ammunét ja Hanna Salovuori.

Hyvää HSKH-vuotta 2018!

HSKH:n hallituksen puheenjohtaja
Ina Ammunét