2.7.2018

 

HSKH:n Jonna Kannisto ja shetlanninlammaskoira Nana lunastivat agilityn maajoukkuepaikan 30.6.-1.7. Agria Eläinvakuutus Areenalla kisatuissa maajoukkuekarsinnoissa.

Jonna ja Nana sijoittuivat kahden päivän ja viiden radan karsintakilpailussa mediluokassa sijalle 4 sekä yksilö- että joukkuepaikkakisassa. Tämä pari siis nähdään Suomen maajoukkueessa Vantaalla Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 10.-12.8. ja Ruotsissa maailmanmestaruuskilpailuissa 4.-7.10. Lisäksi Jonna ja Nana ovat jo aikaisemmin lunastaneet paikkansa European Open -kilpailuihin Itävallassa 27.-29.7.

Näin Jonna kertoo tunnelmistaan Maajoukkuekarsinnoista:
”Nämä olivat meidän neljännet MM-karsinnat. Ensimmäistä kertaa isoissa kisoissa sain pidettyä liian jännityksen ja yliyrittämisen pois mielestä. Päätin lähteä tekemään ratoja meidän vahvuuksien kautta, en yrittämään mitään mitä emme varmasti osaa. Millään radalla emme menneet ihan niin kovaa kuin olisi ehkä ollut mahdollista, mutta se ei olekaan noissa kisoissa tärkeintä, vaan tasaiset suoritukset, joilla mennään tarpeeksi kovaa. Teimme viisi suunnitelmien mukaan mennyttä rataa, joista kolme nollatulosta, yksi kontaktivirhe ja yksi riman pudotus.”

Katso kaikki karsintojen tulokset tästä

Onnea Jonna ja Nana!