Julkaistu 28.10.2016, viimeksi päivitetty 28.6.2021

Tunteja myydään irtovuoroina, ei vakivuoroiksi. Varaajan on oltava HSKH:n jäsen. Varaus maksetaan heti, kun varaus on vahvistettu ja kuitti toimitetaan varaussähköpostiin. Irtotunteja ei saa myydä eteenpäin niin, että jäsenvaraaja ei olisi lainkaan läsnä varaamallaan tunnilla. HSKH-hintaan ostetut irtotunnit on tarkoitettu vain jäsenten harjoittelukäyttöön, ei ammatinharjoittamiseen.


Mikäli koira tai ohjaaja sairastuu saa varatun/maksetun vuoron siirtää kerran. Tästä tulee tehdä välittömästi ilmoitus alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen , kuitenkin viimeistään 24h ennen varausta. Tämän jälkeen vuoroa ei ole mahdollista siirtää.

 

Voit varata vain kokonaisia tunteja! Ajankohtaisia hintatietoja voi kysellä osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa tuntisi näin

Lähetä varauksesi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lähetä seuraavaan viikon varaus viimeistään kuluvan viikon maanantaina klo 12.00 mennessä. Varaukset vahvistetaan vielä halliyhtiön päässä, jotyen varausvahvistukseen voi mennä joitain päiviä. Tuntivarauksia ei hoideta muiden kanavien kuin sähköpostin kautta.

Muistaa laittaa mukaan varaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä hallivarauksen päivämäärä, kenttätoive ja kellonaika. Ilmoite myös, jos sinulla on hallin avain käytettävänäsi ka mikäli se tarvitsee päivitystä treeniajallesi.

Hallin ajantasaisen varaustilanteen näet hallin varauskalenterista:
http://www.ojanko.fi/kalenteri/paiva

Maksutiedot varaukseen saat sähköpostiisi, kun varaus on vahvistettu. Varaukset näkyvät hallin varauskalenterissa HSKH:n varauksina.

Hallivarauksia hoitaa HSKH:n jäsen Pinja Karuveha. Tiedustelut ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.