Tehoryhmän blogista voit lukea ryhmäläisten kilpailumenestyksestä, treeneistä, koulutuksista ja muista ajankohtaisista kuulumisista.

HSKH:n hallitus on vahvistanut arvokisa- ja tehoryhmävalintatyöryhmän ehdotuksen TOKO-Tehiksen kokoonpanoksi kaudelle 2014-2015.

Valinta perustui kolmeen osa-alueeseen

1.   Testitilaisuus 19.8. klo. 18 TAI aiempi arvokisa-edustus seurassa (paino 1/3)
2.   Tulokset ja tavoitteet (paino 1/3)
3.   Seura-aktiivisuus (paino 1/3)

1. Näyttötilaisuus järjestettiin keskiviikkona 19.8.2014 Ojangon koiraurheilukeskuksessa. Tilaisuuden toteutuksesta vastasi valintaraati.

Valintatilaisuudessa arvioitiin koirakon kokonaispotentiaali  lajissa  menestymiseen. Osallistuvat koirakot saivat n. viikon ennen testitilaisuutta tiedon tilaisuudessa suoritettavista liikkeistä. Aiemmin HSKH:ta arvokilpailujoukkueissa edustaneet koirakot kutsuttiin myös osallistua testitilaisuuteen, mutta heidän osaltaan voitiin näyttönä käyttää myös aiempaa arvokisaedustusta, ja muutaman pätevästä syystä estyneen koirakon kanssa sovittiin näytöksi käytettävän videota näytön liikkeistä.

2.   Kilpailu-uransa aloittaneilta koirakoilta vapaamuotoinen selvitys koiran koehistoriasta ja
mahdollisista ongelmista suorituksissa ja/tai koeuran aikana (sairaudet tms. muut pitkät tauot). Näin raadilla oli käytettävissään muutakin kuin pelkät koepisteet. Myös koirakon tavoitteet, motivaatio, mahdollisuudet sitoutua treenaamiseen sekä ryhmätyöskentelyhalukkuus olivat valintakriteerinä.

3.  Seura-aktiivisuus, kuten toimiminen  yhdistyksen  hallituksessa,  jaosten vastuutehtävissä, työryhmissä, toimikunnissa  tai  koulutusohjaajana, sekä kisatyöskentely otettiin huomioon tehoryhmävalintoja tehtäessä.

Edellisellä kaudella tehoryhmään kuuluneiden osalta huomioitiin myös treeneihin osallistuminen ja vastuiden suorittaminen edellisellä kaudela.

Kukaan valintaraadin jäsenistä ei hakenut oman koiransa kanssa tehoryhmään, eikä osallistunut itsensä tai perheenjäsenensä arviointiin.

Jokainen antoi pisteensä toisistaan riippumatta, ja annetuista pisteistä laskettiin keskiarvo (suluissa). Valintaraati oli yksimielinen valituista koirakoista. Maksimipistemäärä oli 15 ja jokaisesta kategoriasta sai maksimissaan viisi pistettä. Tehoryhmään pääsi 8,3 pisteellä.

TOKO-Tehoryhmä kaudella 2014-2015

Anna Silvan ja Devin
Jenni Sohlberg ja Riemu
Marko Kivihalme ja Jay
Sara Malinen ja Iisi
Senni Vesterinen ja Sansa
Kati Tenhonen ja Sole
Paula Pusula ja Yola
Nina Hanikka & Liina

*tehoryhmän kokoonpano päivitettu 13.10.2014Valintatyöryhmään kuuluivat: Charlotte Jaakola, Jaana Orava & Sanna Rautio