Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007 Tervetuloa HSKH:n agilitykisoihin Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007
 
Tuomarit
Jari Suomalainen & Jouni Kautto
 
Kisakirje
Lähtölista 3-lk
Lähtölista 1- ja 2-lk
 
Kisapaikka 
Ojanko Areena (Pitkäsuonkuja 6, Vantaa). Ajoreitti hallille on liikenneympyrästä, viitta "Ojangon Koiraurheilukeskus". Paikalla kahvio (maksutapana käteinen, korttimaksu ja MobilePay).
 
Seuraa tiedotusta
Kisat Facebookissa

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 28.11.2021 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€. HSKH:ta edustavat 10€/startti. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39€ ja HSKH:n edustajalle 30€. Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH. Meillä käyvät maksuna Smartum, Virikekulttuuri, Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
Mittaustodistus
Jos kisaan osallistuvalla koirallasi ei ole mittaustodistusta, ilmoita se mitattavaksi tällä lomakkeella: ilmoittautuminen mittaukseenMittauksia tehdään sunnuntaina, tarkempi aikataulu on kisakirjeessä. Huomioithan, että mittauksessa voi olla vain yksi henkilö koiran kanssa.
 
Numeroliivit
Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Mikäli unohdat kisoissa palauttaa liivisi, postita se mahdollisimman pian osoitteeseen: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 €.
 
Poissaolot
Ilmoitathan poissaolosta mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
   
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään. 
 
Kisakirja
Hanki ja vahvistuta uusi kisakirja, mikäli nykyiseen kisakirjaasi on tehty sinne kuulumattomia merkintöjä (esimerkiksi lisätty itse tuloksia tms.).
 
Seuran työntekijät
Ilmoittautumislinkit:
  • Kisatöihin
  • Leipojaksi
 
Kysyttävää? 
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus. Emme kuitenkaan edellytä poissaolosta lääkärintodistusta, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on kisojen ajankohtana hengitystieinfektion oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita ja/tai päänsärkyä. Tällöin vaihtoehtona kisamaksun korvaamiseksi on starttien siirto seuraaviin kisoihin tai kisamaksun palautus. 

Edellisten agikisojen tuloksia ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

Mukana menossa  

 
 


 
 

KCM koivukyla