Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007 Tervetuloa HSKH:n ja BAT:n Ojanko Cup Super Weekend tapahtumaan Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007
 
 
Viikonlopun aikana kisataan kaikissa kokoluokissa lauantaina ja sunnuntaina 1-2-3-luokan agiradoilla sekä hallissa että ulkokentillä. Samalla on mahdollisuus kisata koko Ojanko Cupin voitosta, jossa eniten pisteitä keränneet koirakot palkitaan upeilla palkinnoilla ❤️
Ojanko Areena (Pitkäsuonkuja 6, Vantaa). Ajoreitti hallille on liikenneympyrästä, viitta "Ojangon Koiraurheilukeskus" ja BAT ulkokentät hallin vieressä. 
 

Numeroliivi
Hallikisoissa on käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Mikäli unohdat kisoissa palauttaa liivisi, postita se mahdollisimman pian osoitteeseen: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 €.
 
Poissaolo
Ilmoitathan poissaolosta mahdollisimman pian

* hallikisoihin sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148
* ulkokenttien kisoihin sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 046 957 3062
Huom. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. 

* Ohje poissaolon ilmoittamiseen ja kisamaksun palauttamiseen hallissa kisattavilla kisaradoilla tästä
* Ohje poissaolon ilmoittamiseen ja kisamaksun palauttamiseen ulkokentillä kisattavilla kisaradoilla tästä

Kisakirja
Hanki ja vahvistuta uusi kisakirja, mikäli nykyiseen kisakirjaasi on tehty sinne kuulumattomia merkintöjä (esimerkiksi lisätty itse tuloksia tms.).


Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään. 
 
Kysyttävää?
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 
Talkoilijat
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

 

Edellisten agikisojen tuloksia ja kuvia

Mukana menossa