Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007 Tervetuloa HSKH:n Tammikisoihin Thumbnail for version as of 04:06, 23 October 2007
  
Tuomarit
Arto Laitinen ja Anne Savioja
 
Kisakirje
Lähtölistat 3-lk
Lähtölistat 1- ja 2-lk
 
Kisapaikka 
Ojanko Areena (Pitkäsuonkuja 6, Vantaa). Ajoreitti koiraurheilukeskuksen alueelle on liikenneympyrästä, viitta "Ojangon Koiraurheilukeskus". Paikalla buffa (maksutapana käteinen, korttimaksu ja MobilePay).
 

Ilmoittautuminen 
Ilmoittaudu kisaradoille viimeistään sunnuntaina 8.1.2023 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
Osallistumismaksu
Yksilökisojen 1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€. HSKH:ta edustavat 10€/startti. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39€ ja HSKH:n edustajalle 30€. Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH. Hyväksymme myös Eazybreak, Edenred, ePassi ja Smartum mobiilimaksut. Katso tästä ohjeet liikuntaedulla maksamiseen.

Mittaus
Jos kisaan osallistuva koirasi tarvitsee mittausta, ilmoita se mitattavaksi tällä lomakkeella ennen kisan ilmoittautumisajan päättymistä: ilmoittautuminen mittaukseen 
- Uuden kisakirjan vahvistamiseen vaadittava mittaus tehdään ennen 1-luokan kisan alkua. Tarkempi aikataulu julkaistaan kisakirjeessä.
- FCI kokoluokan tarkistusmittauksen aikataulu ilmoitetaan lähempänä ko. ajankohtaa. 


Numeroliivi
Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Mikäli unohdat kisoissa palauttaa liivisi, postita se mahdollisimman pian osoitteeseen: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 €.


Poissaolo
Ilmoitathan poissaolosta mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.

Kisakirja
Hanki ja vahvistuta uusi kisakirja, mikäli nykyiseen kisakirjaasi on tehty sinne kuulumattomia merkintöjä (esimerkiksi lisätty itse tuloksia tms.).


Seuran talkoilijat
Ilmoittautumislinkit:

  • Kisatöihin
    • Kisatyöt tehdään kahdessa vuorossa aamu/päivä ja päivä/ilta. Aikataulu vahvistuu kisaviikolla. Lisätiedot osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
  • Leipojaksi

Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään. 
 
Kysyttävää? 
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksujen palautuslomake. Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Otsikoi viesti nimellä: "HSKH Kisamaksun palautus". Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus. Emme kuitenkaan edellytä poissaolosta lääkärintodistusta, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on kisojen ajankohtana hengitystieinfektion oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita ja/tai päänsärkyä. Tällöin vaihtoehtona kisamaksun korvaamiseksi on starttien siirto seuraaviin kisoihin tai kisamaksun palautus. 


HSKH:n tulevat agilitykilpailut

HSKH:n aiemmat agilitykilpailut
Tuloksia ja kuvia: HSKH aiemmat agilitykisat


Mukana menossa