19.6.2011

agi_sm__tanelijapantse

Taneli Ikäheimo ja mudi Pantse agilityn SM-kisoissa

Hakunilan Seudun Koiraharrastajien (HSKH) Taneli Ikäheimo ja mudi Pantse taistelivat pronssille agilityn SM-kisoissa Nastolassa 19.6. Pari lähti medi-luokan finaaliradalle takaa-ajoastelemista hyppyradan 9. sijalta. Pronssia viime vuodelta puolustanut parivaljakko lisäsi agilityradalla vauhtia ja varmisti näin pronssisen mitalin myös tänä vuonna.

Tiukka kilpailu

Henkilökohtaiset mestaruudet ratkaisiin kahden radan (hyppy ja agility) yhteistuloksella. Kilpailu oli tiukka. Finaaliradan paineessa moni kilpailija sortui virheisiin ja putosi pois mestaruustaistelusta. Tanelilla hermo kuitenkin piti ja hän ohjasi Pantsen tyylikkäästi maaliin hyppy- ja agilityradan yhteistuloksella -16,46. Neljänneksi jääneiden shetlanninlammaskoiran Sonicin ja Sini Erikssonin (KKK) tulos oli -16,13. Voitto meni viime vuoden tapaan kooikerhondje Frodolle ja Jari Suomalaiselle (RIMA) tuloksella - 17,77. Hopeaa nappasivat kooikerhondje Luka ja Sami Oksa (RIMA) tuloksella -17,31.

Henkilökohtaista mestaruutta tavoitteli medi-luokassa 157 kilpailijaa, joista 72 pääsi finaaliradalle. Heistä lopulta 50 sai kilpailusta tuloksen.

Onnea Tanelille ja Pantselle upeasta pronssimitalista!

Medien finaalissa hienosti pärjäsivät myös koohon Lilly ja Satu Siltanen. Heidän sijoituksensa oli kovassa kilpailussa 16. tuloksella -8,99.

Agility SM 2011
Agilityn Suomen mestaruuskilpailut käytiin Nastolassa 18.-19.6.2011. Lauantaina 18.6. kilpailtiin joukkueiden Suomen mestaruuksista. Sunnuntaina 19.6. ratkaistiin henkilökohtaiset Suomen mestaruudet kahden radan (hyppy ja agility) yhteistuloksella.
Lue lisää agilityn Suomen mestaruuskilpailuista 2011

Kuva: Sanna Paasivirta