Luokat:
  • Möllit (mini, medi, maxi), paria ei hylätä mölli-luokassa. Jokaisesta hylkäyksestä tulee 10 pistettä. Voit osallistua tähän luokkaan koiralla, joka ei ole osallistunut aiemmin virallisiin kisoihin!
  • Kisaavat (mini, medi, maxi), noudatetaan virallisten kisojen sääntöjä. Voit osallistua sarjaan, vaikka et vielä kilpaile.

Kisojen rakenne: Jokainen osakilpailu on oma kisansa, jossa parhaat kolme palkitaan kummastakin luokasta jokaisesta säkäryhmästä. Lisäksi viimeisessä osakilpailussa palkitaan kaikkien osakilpailuiden yhteispisteissä paras koirakko kummastakin luokasta kaikista kolmesta säkäryhmästä. 

Sarjan pistelasku: Joka kisassa pisteitä saavat 6 parasta koirakkoa: voittaja 6 pistettä, 2. sija 5 pistettä, 3. sija 4 pistettä, 4. sija 3 pistettä, 5. sija 2 pistettä ja 6. sija 1 piste. Sarjan voittoon lasketaan pisteet yhteen kaikista osakilpailusta. Jos pisteet menevät tasan, niin osakilpailuvoittojen lukumäärä ratkaisee voittajan. Jos osakilpailuvoittoja on yhtä monta, ratkaisee sijoitus viimeisessä osakilpailussa. Jos tilanne on edelleen tasan, voittaja arvotaan. Pisteet ovat koirakkokohtaisia.

Osallistuminen: Alaikäraja mölliluokassa 15 kk ja kilpaileville 18 kk. Putkiradalla alaikäraja on 12kk. Rokotusten on oltava kunnossa. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua kisaan. Kisat ovat avoimet kaikille agilityn harrastajille seuraan katsomatta. Näihin kisoihin ei tarvita agilityn kilpailulisenssiä. Koira voi kisata möllinä koko sarjan, vaikka se sarjan aikana osallistuisikin ensimmäisiin virallisiin kisoihinsa. Sama koira voi osallistua molempiin tasoluokkiin mutta se voi kilpailla palkinnoista vain yhdessä tasoluokassa. Sama koira voi myös ottaa useamman startin samassa luokassa, jolloin paras tulos jää voimaan. Jos palkkaat koiran radalla, niin ilmoita siitä tuomarille ennen radalle lähtöä. Mikäli koiraa palkataan radalla, ei saa siltä radalta lainkaan tulosta.

Rata ja aikatasoitus: Mölleissä ei ole keppejä, keinua, rengasta eikä pussia ja rimat ovat säkäluokan alimmassa korkeudessa. Kisaavissa kaikki luokat (1, 2 ja 3) ovat samassa tasoluokassa, mutta tuomari määrittelee aikatasoituksen luokkien välille.