Tule mukaan kuuntelemaan Janita Leinosen agilitykoiran peruskoulutusluentoa 15.9.2013!

 ”Treenaamme omien koiriemme kanssa agilityä esteillä keskimäärin kerran viikossa. Teemme kuitenkin kotona ja lenkeillä paljon perusharjoituksia, jotka tukevat koiran agilityuraa ihan alkeista eläkeikään asti.”

”Aiemmin luulin, että nämä asiat ovat itsestään selvyyksiä, joita jokainen agilityharrastaja tekee koiransa kanssa. Koska koulutuksissa tuli usein vastaan ongelmia, jotka johtuivat perusasioiden puutteista, tein videoluennon niistä perusharjoitteista, joita itse koulutamme omille koirillemme pentuna ja myös sellaisista harjoitteista, joilla ylläpidämme tiettyjä agilityssä vaadittavia taitoja läpi koiran elämän.”

”Useimpia agilityssä esiintyviä ongelmia ei koskaan pääsisi syntymään, mikäli jokainen opettaisi nämä perusasiat. Monet näistä harjoituksista voi tehdä kotona tai lenkin varrella, joten niitä on helppo tehdä sitten kun itsellä sattuu olemaan aikaa. Perusasioiden opettaminen sekä helpottaa, että nopeuttaa varsinaista agilityn kouluttamista.”

Huom paikka on muuttunut alkuperäisestä ilmoituksesta, uusi luentopaikka:
Länsimäen koulun toimipiste Ylläs Os. Pallastunturintie 27, 01280 Vantaa.

Saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen luennon alkua.

Aika:
Sunnuntai 15.9.2013 klo 12-14

Luennoitsija: Janita Leinonen http://www.kelpokoira.fi/kouluttajat/janita-leinonen.html

Hinta
HSKH:n jäsen 20 euroa
Ulkopuoliset 30 euroa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Henrika Pelkonen henrika.pelkonen(at)kolumbus.fi
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.8.2013
Paikkoja on rajoitetusti, mukaan mahtuu n. 60 nopeinta.

Luento on ensisijaisesti tarkoitettu HSKH:laisille ja HSKH:n aktiivijäsenille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos paikkoja jää, täytämme ne ulkopuolisilla järjestyksessä olevasta ilmoittautumislistasta.

Katso myös
Janita Leinosen radanlukuluento 10.11.2013

Luneto on osa HSKH 30 vuotta -juhlavuoden ohjelmaa