AgiTehis kouluttaa -koulutukset on tarkoitettu lisäkoulutukseksi HSKH:ta edustaville koirakoille alkeista/mölleistä 3-luokan kisaaviin. Koulutuksilla jaetaan tehoryhmäläisten ulkopuolisilta kouluttajilta saamia oppeja ja edistetään näin osaamisen leviämistä HSKH:n sisällä. Kouluttajina toimivat kauden 2015-2016 agilitytehiksen jäsenet (arvokisaryhmä ja tehovalmennusryhmä).

Koulutuksista tiedotetaan facebookissa HSKH:n agilitysharrastajien ryhmässä HSKH agility sekä agility-meilijakelulla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot jokaiseen koulutukseen löytyvät foorumilta agility-osiossa: http://hskh.net/forum/phpBB3/viewforum.php?f=2

Jokaisella kerralla mukaan mahtuu 4 koirakko/tuntia ja 8 koirakkoa/2 tuntia ilmoittautumisjärjestyksessä. Koirakko voi osallistua AgiTehis kouluttaa -koulutuksiin kauden aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Koirakot, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet kyseisen kauden aikana AgiTehis kouluttaa -koulutukseen, voivat kiilata aiemmin ilmoittautuneiden edelle. Kiilausoikeus päättyy koulutusta edeltävänä perjantaina klo 20.00.

Osallistumismaksu on 5 euroa/koirakko ulkokentillä ja 10 euroa/koirakko hallissa. Maksu maksetaan ennen koulutuksen alkua yhdistyksen tilille Foorumilla kerrottujen ohjeiden mukaan.

Hyödynnä tehiksen koulutukset. Seuraa myös tehiksen treenivinkkejä HSKH:n agiharrastajat Facebook-ryhmässä.
HSKH:n agiharrastajien facebook-ryhmä (vain jäsenille) HSKH agility