1.5.2019

HSKH:n kevätkokouksessa 25.4.2019 palkittiin vuoden 2018 agilitykoirakot kaikissa säköluokissa.

Pikkuminit
Riikka Lavonen ja Säde

Minit
Niina Murisoja ja Lily

Medit
Jonna Kannisto ja Nana

Pikkumaksit
Mira Koponen ja Taika

Maksit
Hannamari Nieminen ja Qra

Palkittujen kuulumiset

Pikkuminit: Riikka & Säde

Kausi 2018 oli paras kausi IKINÄ! Suurin haave ja unelma toteutui kesällä 2018 eli voitimme Säteen kanssa pikkuminien SM-kultaa. Säde on jo 10 vuotias eli voitto tuntui superhienolta palkinnolta vuosien työstä. Voitimme Säteen kanssa myös Helsingin Seudun kennelpiirin piirimestaruuden. Säteen iästä huolimatta tämän kauden tavoitteet ovat elokuun SM-kisoissa. Eli edelleen treenaamme melko aktiivisesti eli kiitos HSKH hyvistä puitteista treenaamiseen!

Olen kouluttanut aktiivisesti HSKH:ssa, mutta kesän 2019 pitdän vapaataa kouluttamisesta, jotta voin keskittyä täysillä vielä Säteeseen ja samalla kouluttaa Tuikkua, jolla on valtaisat saappaat täytettävänä Säteen seuraajana. Minut nähdään varmasti jatkosskina kouluttajana seurassamme!

Minit: Niina & Lily

Meillä oli Lilyn kanssa huikea vuosi 2018. Useita upeita kisaratoja, joiden ansiosta saimme kaksi agilitysertiä, sekä kolmannella sertillä Lilystä tuli Suomen ensimmäinen agilityvalio omassa rodussaan. Lily on viisi vuotias volpino italiano, joka on tehnyt rotuhistoriaa agilityn lisäksi myös rally-tokossa. Lily loistaa myös näyttelykehissä. Vuosi 2018 oli huikea myös sen vuoksi, että Lily sai viisi ihanaa pentua. Tämän vuoksi olimme kesän mammalomalla, emmekä päässeet SM-kisoihin, vaikka nollat olivatkin kasassa. Olen edustanut HSKH:ta vuodesta 2010 ja olen kuulunut Lilyn kanssa pari kertaa HSKH:n tehikseen. Talkootöissä minut näkee usein istumassa tulospalvelussa.

Medit: Jonna & Nana

Kisakaverini on 8-vuotias shetlanninlammaskoira Nana. Meidän viime vuoden ehdottomat kohokohdat olivat EO-reissu Itävallassa sekä siellä joukkueella voitettu pronssi, joka on meidän ensimmäinen mitali kansainvälisissä arvokisoissa. Toinen kohokohta oli osallistuminen Ruotsin MM-kisoihin joukkuekoirakkona. Tätä ei ihan kaikki pääse kokemaan, joten olen äärimmäisen kiitollinen kokemuksesta!

Koulutan aktiivisesti seurassamme ja touhuan usein myös ratamestarina kisatöissä!

Pikkumaksit: Mira & Taika

Taika on 7-vuotias australianpaimenkoira. Meidän viime kausi oli onnistunut ja yksittäisinä kohokohtina jäi mieleen, se kun Taikasta tuli heti helmikuussa AVA-H sekä se, kun voitimme yksilökilpailujen piirinmestaruuskultaa syyskuussa.

Positiivinen asia oli myös täysin ehjä kausi ja tulosvarma meno, jonka johdosta keräsimme 26 nollatulosta. Harrastamme HSKH:n ohjatuissa ryhmissä sekä agilityä että flyballia. Minut tapaa usein kisatöissä tuomarisihteerin roolissa!

Maksit: Hannamari & Qra

Meidän vuoden 2018 tuloksellinen kohokohta oli Games SM hopeamitali sekä IFCS organisaation Milanossa järjestämien world agility championships kisojen mainiot snooker ja biathlon hypäriradat. Muutoin tulostaso vaihteli läpi vuoden, puhtailla radoilla kertyi mukavasti voittoja ja palkintopallipaikkoja Suomessa. Meillä tulos useimmiten on joko hyvä nolla tai hylly, laji on niin pienestä kiinni ja vauhdit kovia, ero nollan ja hyllyn välillä on joskus hiuksenhieno. Paljon siis kertyi myös niitä läheltä piti ratoja ns. tärkeissä kisoissa. Sellaista se vaan on, herkkä laji ja monesti tulokset on pienestä kiinni. Parasta vuodessa 2018 on kuitenkin ollut itse treenaaminen ja tekeminen rakkaan Qran kanssa ja terveenä pysyminen!!!

Itse touhuan HSKH:ssa nykyään agijaoksen vetäjänä sekä koulutusohjaajana. Odotan innolla kesäkautta ulkokentillä alkavaksi! Meillä HSKH:ssa on ihan huipputreeniolosuhteet!M